Acest curs a fost initial scris în MSWord, toate documentele putând fi găsite si încărcate de pe acest site.
          Plecând de la documentele în format *.doc au fost făcute si documentele în format *.pdf, *.ps si *.htm.
          Dacă doriti încărcarea întregului manual atunci:

          Deoarece ar fi fost necesar foarte mult timp pentru rescrierea documentelor *.doc în cod html, documentele *.htm au fost construite cu optiunea 'save as web page' din Word. Din această cauza documentele *.htm sunt foarte mari si necesită mult timp la încărcare, au foarte multe defecte de formatare si probabil se văd îngrozitor pe Netscape, Opera sau alte browsere în afară de Internet Explorer si cu sigurantă sunt inutilizabile pe versiuni mai vechi ale browserelor existente. Totusi, ele au fost puse pe internet pentru cazul în care vizitatorul doreste doar să arunce o privire în fugă pe continutul cursului si vor fi îmbunătătite treptat.
          Dacă se doreste studierea acestuia este recomandabil să se deschidă paginile în format *.pdf (dacă aveti Acrobat Reader instalat) sau în format *.ps (dacă aveti GhostWiev 4.0 instalat) sau să fie încărcat capitolul dorit (sau tot cursul) pe hard în formatul dorit de dumneavoastră.
          Pentru vizualizarea paginilor în format *.pdf este necesar să aveti instalat Acrobat Reader, ultima versiune a acestuia putând fi încărcată gratuit de pe site-ul oficial Adobe de la adresa: http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html.
          Pentru vizualizare paginilor în format *.ps este necesar să aveti instalat GhostWiev, ultima versiune a acestuia putând fi încărcată gratuit de la adresa: http://www.cs.wisc.edu/~ghost/.
          Evident, pentru fisierele în format *.doc aveti nevoie de Microsoft Word.


CUPRINS

        Coperta*.doc*.pdf*.ps
Cap. IProgramare in numere intregi*.doc*.pdf*.ps
Cap. IIIntroducere in optimizarea combinatoriala*.doc*.pdf*.ps
Cap. IIIProbleme de optimizare de dimensiuni mari*.doc*.pdf*.ps
Cap. IVElemente de programare neliniara*.doc*.pdf*.ps
        BIBLIOGRAFIE*.doc*.pdf*.ps